Power to Ukraine!

| 244 woorden | 1 minuut leestijd

Stichting Hart voor Soest heeft vorige week haar eerste konvooi met hulpgoederen voor de mensen in Oekraïne naar Polen gereden. Al snel was hulp geregeld door diverse bedrijven in Soest om het transport van de ingezamelde spullen met 7 voertuigen mogelijk te maken. 

Vanuit Polen zijn de hulpgoederen naar Berdytsjiv, een stad ten westen van Kiev in de Oekraïense oblast Zjytomyr gebracht waar zij inmiddels zijn aangekomen. Nu stichting Hart voor Soest de mensen die de distributie aan en over de grens met Oekraïne verzorgen kent hebben we ook meer zicht gekregen op de spullen die in Oekraïne echt hard nodig zijn. 

Naast de medische- en verzorgingsartikelen is er door de steeds slechter wordende nutsvoorzieningen in het land is er een grote vraag naar powerbanks op zonne-energie (solar powerbanks), aggregaten, gas kooktoestellen en gas cartriges.  

Stichting Hart voor Soest is daarom een campagne gestart om geld in te zamelen voor solar powerbanks en gaskooktoestellen. Deze zullen we dan met ons volgende convooi wat eind maart/ begin april gepland is meenemen. Heb je deze spullen liggen dan zijn deze natuurljik ook meer dan van harte welkom! 

Graag vragen we iedereen om te helpen! 

Doneer uw bijdrage op rekening NL96 RABO 0325 1482 44 tnv Stichting Hart voor Soest ovv Power to Ukraine. 

Wil je spullen brengen, maak dan even een afspraak met Sonja (0643755904) of breng het naar Wieksloterweg westzijde 19. 

Namens de mensen in Oekraïne en  

Stichting hart voor Soest, 

Hartelijk dank! 

Sonja Wolf 

Nieuwsoverzicht

Hart voor Soest

Stichting Hart voor Soest
Correspondentie adres:
Weegbreestraat 313
3765 XJ, Soest
 
sonja@hartvoorsoest.nl

 

Bezoek adres:
Varenstraat 260a
3765 WS, Soest
 
RSIN: 8580.15.729
KvK nummer: 69796831

Openingstijden

Wij zijn alleen op afspraak open.